INTRAMA je dobila BRC sertifikat stepena “A” za proizvodnju i štampu fleksibilnog pakovanja i ambalažnog materijala

INTRAMA dobila BRC sertifikat  stepena “A” za proizvodnju i štampu fleksibilnog pakovanja i ambalažnog materijala, u novom pogonu visoke tehnologije u Plovdivu, Bulgarska.

Obim  ovog priznanja INTRAMI međunarodno prepoznatljivog sertifikata za visok kvalitet I higijenu se odnosi na proizvodnju koekstridudirane film folije, flekso štampu, višeslojnu laminaciju (bez zatvarača), rezanje i pretvaranje u vrećice ili rolne višeslojnih fleksibilnih filmova od PP, PA, PE, and EVOH visoke, srednje ili niže barijere za kontakt sa hranom, kozmetikom i kućnom ambalažom. 

Najveći deo naše korporativne politike je baziran na postizanje zadovoljstva kupaca kroz visokokvalitetne i sigurne fleksibilne folije za pakovanje.

British Retail Consortium (BRC) je organizacija koju su osnovali britanski trgovci. BRC objavljuje standarde vezane za bezbednost hrane koji se nazivaju BRC Global Standards sa ciljem prikazivanja kriterijuma kvaliteta, bezbednosti i operativnih kriterijuma kako bi osigurali da proizvođači obezbede najviši nivo zaštite krajnjeg potrošača.

BRC standard za ambalažu i ambalažni materijal poznat je kao jedan od najstrožijih u svetu I daje potrošačima poverenje u sposobnost i kompetentnost proizvođača. Ovo je prvi standard koji je prepoznala globalna inicijativa za sigurnost hrane.